Klik på nedenstående menupunkter for at læse mere om forretter, hovedretter og desserter.

Serveres fra kl. 17 til kl. 21
Gældende pr. 5/4-2018.

Menu

  • Forretter

  • Hovedretter

  • Dessert

Forretter

Hovedretter

  • Caesar salat – hovedret

    kr. 115

    Romainesalat, caesar dressing og friskrevet parmesan.
  • Caesar salat med kylling – hovedret

    kr. 145

    Romainesalat, caesar dressing, frisk grillet kylling og friskrevet parmesan
  • Husets fiske- og skaldyrsanretning – hovedret

    kr. 215

    Pil-selv-rejer, krebsehalesalat, kogte jomfruhummerhaler, røgede muslinger og varmrøget laks. Serveres med brød
  • Torskemedaljon

    kr. 205

    Smørstegt torskemedaljon på ærtepuré, serveret med kartoffelkompot og rødbedechips.
  • Ovnbagt laks

    kr. 215

    Ovnbagt laks i ”husets panering”, serveres med salat af nye kartofler samt lime-cremefraiche.
  • Smørstegt rødspætte

    kr. 210

    Stor smørstegt rødspætte med nye kartofler, brunet smør, citron og persillefrit.
  • Shooting star

    kr. 185

    Stegt rødspættefilet, dampet rødspættefilet, rejer, asparges, caviart, salat, dild og citron.
  • 225 gr. steak af oksemørbrad

    kr. 249

    Serveres med grillet majs, springløg samt hjemmelavede fritter og estragon-mayo. Rødvinsauce til bøffen, kr. 20
  • 350 gr. Rib eye steak

    kr. 259

    Serveres med grillet majs, springløg samt hjemmelavede fritter og estragon-mayo. Rødvinsauce til bøffen, kr. 20

Dessert