Historisk julefrokost

Jenners Seaside har i samarbejde med Mosede Fort lavet den perfekte julefrokostpakke for firmaer, organisationer og foreninger, der gerne vil kombinere socialt samvær med kulturhistorisk viden og en kulinarisk julefrokostbuffet.
I indleder arrangementet med en guidet tur rundt i museet på Mosede Fort. I oplever historien om Danmark i årene 1914-18 da 1. verdenskrig rasede rundt om os. Bagefter går iden korte strækning langs stranden ned til Jenners Seaside på Mosede havn, hvor I indtager en stor kulinarisk julefrokostbuffet.

Klog og mæt

Mosede Fort vil en af museets dygtige rundvisere tage jer med 100 år tilbage i tiden til et Danmark, der kæmper for sin neutralitet midt i en verdenskrig. I den lune kasematbygning får I historien om, hvordan Danmark klarede den svære balanceakt, det var at handle med begge sider i krigen og samtidig sørgede for at rationere maden, så alle danskere kom helskindede gennem krigen. Historien om, hvordan Danmark graver forebyggende skyttegrave, lægger miner ud og yder humanitær indsats.
Bagefter går turen til Mosede havn, der ligger et stenkast fra museet. På den smukt beliggende restaurant Jenners Seaside får I en velkomstdrink, efterfulgt af en overdådig julefrokostbuffet. Det hele afsluttes med kaffe og ris á la mande.

Hvad får I?

Hele arrangementet koster kun 399,- pr. person.
Inkluderet i arrangementets pris er:
• Museumsbesøg inkl. omvisning på Mosede Fort
• Velkomstdrink hos Jenners Seaside
• Den store julebuffet
• Ris á la mande og kaffe

Vælg mellem middag eller tidlig aften

I kan frit vælge om arrangementet skal begynde midt på dagen, eller om I vil begynde lidt senere. Museet lukker sædvanligvis kl. 15, men kontakt os endelig og hør nærmere om arrangement, der passer til netop dit firma. Vi tager imod grupper på min. 15 personer og max. 60 personer. Booking før 1. december.
Kontakt: Tlf.: 4020 3938 eller send en mail ved at klikke her

Jenners-Seaside_MosedeFort-jul