DOCKSIDE JULETALLERKEN 2018

  • Husets karrysild med æble og kogt æg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Æg med mayonnaise og rejer
  • Mørbradbøf med ristede champignon
  • Ris á la mande med syltede kirsebær

Pris pr. couvert: Kr. 159.-

Ekstra godter:

  • Røget ål med røræg kr. 75.-
  • Fersk røget laks med stuvet spinat kr. 50.-
  • 2 oste med julegodter kr. 45.-

 

DOCKSIDE JULEANRETNING 2018

Serveres ved bordet.

FØRSTE SERVERING:

  • Husets karrysild med æble og kogt æg
  • Stegt sild i lage med syltede rødløg
  • Sennepssild

 

ANDEN SERVERING:

  • Sprød fiskefilet med grov remoulade og citron
  • Rejer med mayonnaise og citron
  • Røget laks med stuvet spinat

 

TREDJE SERVERING:

  • Medister med sennep og rødbede
  • Æbleflæsk
  • Frikadeller med hjemmelavet surt
  • Berberiandebryst med hjemmelavet rødkål kogt på sødsaft, kanel og vanilje

 

FJERDE SERVERING:

  • 2 oste med julegodter
  • Ris á la mande med syltede kirsebær

Pris pr. couvert: Kr. 365.-

Lidt ekstra:
1 stk. Camembert frit med ristet toast og solbærsyltetøj

kr. 30.-

Kaffe med 2 petit four

kr. 50.-