Portvins middag: torsdag 5. oktober vil Jenners Seaside i samarbejde med husets vin leverandør Kjær & Sommerfeldt forkæle jeres sanser med lækre portvine samt en spændende 5 retters menu. Kr. 995.- inkl. Kaffe og sødt

Første servering:Lynstegt tun med asiatisk inspireret relish samt Argentinsk kæmpereje med aioli

Warre’s, Fine White Port, Douro, Portugal

 

Anden servering:Røget andebryst med pære kompot, peberrodscreme og rug chips

Warre’s, Otima 10 year Tawny, Douro, Dobbelt Magnum, Portugal

Warre’s, Otima Colheita 2013, Douro, Portugal

 

Tredje servering:Medaillon af langtidsstegt okse med 5 pebre, hertil selleri crem, pommes Anna og kraftig portvin sky

Warre’s, Late Bottled Vintage 2009, Bottle Aged, Douro , Portugal

Warre’s, Cavadinha Vintage 2006, Douro, Portugal

 

Fjerde servering:4 oste

Warre’s, Otima Colheita 1992, Douro, Portugal

 

Femte servering:Gateau Marcel

Warre’s, Vintage 1980, Douro, Portugal

Fisk & Skaldyr: 13+14 og 20+21oktober er der fisk og skaldyrs aften på Jenners Seaside. 6 serveringer ved bordet kr. 495.- i denne forbindelse vil vores vin leverandør kigger dybt i kælderen efter lidt gode tilbud på vine og bobler.

Første servering:2 stk. østers med koriander, skalotteløg og rogn

Anden servering:Panko crabstick med miso mayo – Argentinsk kæmpereje med persille, hvidløg og citron -Røget rejer med aioli

Tredje servering:Ceviche af torsk med lime, chili, løg og avocado samt æble chips

Fjerde servering:Stegt kammusling i ærtepúre

Femte servering:Stegt havtaske med stegt skorzonerrod, dadeltomat og brunet smør

Sjette servering:Blommetrifli

 

Mortens aften: Fredag den. 10 november servereres der en klassisk menu med laks (3 slags) and og gammeldags æblekage kr. 395.-

Første servering:Varmrøget laks med rugbrøds chips – Koldrøget laks med spinat – Rimmet laks med hytteost og grøn olie

Anden servering:Andesteg ”lår og bryst” serveres med hvide samt brunede kartofler, hjemmelavet rødkål og sovs

Tredje servering:Gammeldags æblekage

 

Vildtaften: 17+18 og 24+25 november sammensætter huset en 6 retters vildt menu til kr. 495.- som serveres ved bordet. Sæsonen byder på svampe, sensommer bær og masser af vildt og vores vin leverandør vil supplere med lidt gode tilbud på vine.

Første servering:Vildt Consommé med brunoise og soufflé boller

Anden servering:Krondyr tatar med sprøde jordskokker

Tredje servering:Vildt terrine med syltede bøgehatte

Fjerde servering:Svampe bruschetta med trøffel, pecorino og syrlige salater

Femte servering:Krondyr filet med vildtsauce og smør ristede kantareller samt saltbagt selleri

Sjette servering:Chokolade fondant med vanilje is

 

Jul på Jenners Seaside: fra 24 november tilmed 21. december tilbyder vi traditionen tro vores jule tallerken eller den store jule anretning. For yderligere info vedr. jul – se fanen:julen 2023