HERRE AFTEN

Fredag den. 9. februar kl. 18.30

En ægte mandeaften, med godt kød, fritter og lækre vine. Se menuen herunder.

kr. 1.250,- / per person

MENU

Vi starter med Gin-Tonic og snacks

Maden

Menuen denne aften vil være langtidstegt kornfodret okse rib-eye, hjemmepisket bearnaise, mashed potatoe, fritter, glaserede løg og måske en enkelt gulerod

Vinen

Til middagen finder vi nogle topvine fra Kaesler/Australien, noget Brunello med smæk på og noget klassisk god Bordeaux. Der vil være vand med og uden bobler til dem der har et ønske om det

Til at slå mave på

Efter middagen serveres kaffe/Irsk kaffe, mørk rom, cognac og andre bedre avecer, hertil petit four. Der vil naturligvis være ”en god cigar” men af hensyn til astmatikere og lovgivning, skal disse ryges udenfor

Afslutningsvis serveres fadøl og Gin Tonic

Arrangementet slutter kl. 23.00

Scroll to Top