HERRE AFTEN
Fredag den. 7. februar kl. 18.30
En ægte mandeaften, med godt kød, fritter og lækre vine.
Se menuen herunder.
kr. 1.250,- / per person
MENU
Vi starter med Gin-Tonic og snacks
Maden
Menuen denne aften vil være langtidstegt kornfodret okse rib-eye, hjemmepisket bearnaise, mashed potatoe, fritter, glaserede løg og måske en enkelt gulerod.
Vinen
Til middagen finder vi nogle topvine fra Kaesler/Australien, noget Brunello med smæk på og noget klassisk god Bordeaux. Der vil være vand med og uden bobler til dem der har et ønske om det.
Til at slå mave på
Efter middagen serveres kaffe/Irsk kaffe, mørk rom, cognac og andre bedre avecer, hertil petit four. Der vil naturligvis være ”en god cigar” men af hensyn til astmatikere og lovgivning, skal disse ryges udenfor
Afslutningsvis serveres fadøl og Gin Tonic
Arrangementet slutter kl. 23.00