Mad i og ud af huset

Er du blevet tilhænger af vores store udvalg af røgede sager, lækre fiske frikadeller, skønne salater eller velsmagende oste og ønsker at bringe dem hjem i stuen til en lækker frokost, så er det bestemt en mulighed.
Vi tilbyder bla. vores A, B og C menuer, som efter dit valg, anrettes i pænt engangsemballage eller på fade og i skåle. Forskellen er om du gider at vaske op og returnere servicet.

Menu A

  • Karrysild med æble
  • Lille fiskefilet pyntet med rejer og mayonnaise
  • Lille fiskefrikadelle med remoulade og citron
  • Krabbe salat med dild
  • Lun leverpostej med sprød bacon

kr. 190.-

Menu B

  • Karrysild med æble
  • Lille fiskefilet pyntet med rejer og mayonnaise
  • Lille fiskefrikadelle med remoulade og citron
  • Varmrøget laks med kryddermayo
  • Krabbe salat med dild
  • Hønsesalat med sprød bacon
  • Friture stegt camembert med solbær syltetøj

kr. 240.-

Menu C

  • Hjemmelavet karrysild med æble og løg, stegt sild i lage og marineret sild med løg og kapers
  • Sprød fiskefilet med remoulade og citron, koldrøget laks med stuvet spinat, håndpillede rejer med mayonnaise
  • Cremet hønsesalat med sprød bacon, mørbradbøf med bløde løg og surt, hjemmelavet frikadeller med rødkål
  • 2 slags ost med tilbehør

kr. 365.-

Alle menuer leveres med frisk bagt brød, fedt og smør

Betingelser:
Minimum 4 personer
I afhenter maden og returnerer servicet (rengjort)
Levering imod gebyr
Betaling forud, ved afhentning eller levering
Ændring i antal indtil 3 dage forinden

Ønsker du derimod at sammensætte en menu ud fra vores smørrebrødsseddel, er du velkommen til at lave en forespørgsel og, send den til os her og så udarbejder vi et tilbud til dig!

 

Nedenstående tilbydes til selskaber i huset til 10 personer eller derover. Ud af huset til minimum 20 personer.

 

Selskab menu 1 

Forret, på tallerken

Rimmet Laks med bagte tomater, grøn olie, dild mayo og hytte ost samt rugbrødscrumble

Hovedret, på tallerken

Okse eller kalve culotte med bagt grønt og bearnaise siphon samt pomme Anna

Dessert, på tallerken

Gammeldags æblekage med fløde creme

Kr. 350.-

Selskab menu 2

Forret, på tallerken

Bagt torsk med hasselnødder, musling fløde, grøn olie og urter samt glasskål crudite

Hovedret, på tallerken

Oksefilet eller kylling supreme eller Iberico svin (+ kr 50.-)

med gulerodspure, stegte forårsløg og hjertesalat samt bearnaise sifon og pomme Anna

Dessert, på tallerken

Brownie med vaniljeis og crunch

eller

Hvid chokolade panna cotta med passion frugt og broken gel

Kr. 395.-

 

Selskab menu 3 ”sharing”

Første servering:

Moules

Anden servering:

Lynstegt tun – relish

Rosé rejer – aioli

Tredje servering:

Tartar – trøffel – peccorino

Fjerde servering:

Surf N Turf – Pommes Anna – Sauce bordelaise

Brød og smør

Femte servering:

Gateau Marcel – Lemon Pie

Kr. 549.-

 

 

Tapas 1

Marineret Rejer i Soya miso hvidløg glace på spyd (varm ret)

Vores hjemme gravad okse med syltet senneps korn og dijon mayo

Lynstegt tun med relish

Tatar af koldrøget laks med dild mayo og crudite

Okse med chimichurri (varm ret)

Brød og smør

Mandeltærte med lemon curd og karamel creme

Kr. 199.-

 

 

Tapas 2

3 slags Snacks, vælg imellem: kylling chips, fiske skind, fritterede rodfrugter, salte mandler og oliven

Marineret Rejer i soya miso hvidløg glace på spyd måske (varm ret)

Vores hjemme gravad okse med syltet senneps korn og dijon mayo

Kroketter med mayo (varm ret)

Oliven friteret i panko rasp

Tatar med cornichons purløg og cognac serveres med trøffel creme

Lynstegt tun med relish

Tatar af koldrøget laks med dild mayo og glasskål crudite

Okse med chimichurri (varm ret)

Brød og smør

Mandeltærte med lemon curd og karamel creme

Kr. 385.-

 

 

 

Brunch

Jenners Seaside Brunch

Skyr med sprød musli

Lakse rillette med rugbrød crostini

Røræg og sprød gris

Æg en kokotte

Hjemmelavet marmelade

Charcuteri bræt

Gl. knas med kompot og rød løber

Amerikanske pandekager med ahorn sirup

Friskbagt wienerbrød

Friskbagt lyst brød og rugbrød med smør

Kaffe og the

Ingefærshots og smoothies

Det hele serveret ved bordet i, 3-4 serveringer

Kr. 350.-

Brunch serveret i huset imellem 09.00 og 12.00 Kr. 275.-