Klik på nedenstående menupunkter for at læse mere om forretter, hovedretter og desserter.

Køkkenet holder åbent fra kl. 17.30 til kl. 21

Menu

  • Forretter

  • Hovedretter

  • Vegansk

  • Dessert

Forretter

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød

Hovedretter

  • HELSTEGT RØDSPÆTTE

    kr. 245

    BABYKARTOFLER – PERSILLE – SMØRSAUCE – KAPERS
  • KULMULE

    kr. 215

    ÆRTEPURÈ – KNUSTE KARTOFLER – SALSA VERDE – KRYDDERURTER
  • MOULES FRITES

    kr. 199

    HVIDVIN – URTER – FRITTER – MAYO
  • STJERNESKUD

    kr. 175

    RØDSPÆTTEFILET – RØGET LAKS – HÅNDPILLEDE REJER – ASPARGES – RØD DRESSING
  • KALVEMØRBRAD

    kr. 275

    GLASEREDE GULERØDDER – BORDELAISE – HUSETS SALAT – FRITTER – MAYO
  • RIBEYE

    kr. 275

    GLASEREDE GULERØDDER – BORDELAISE – HUSETS SALAT – FRITTER – MAYO

Vegansk

Dessert

  • PAVLOVA

    kr. 89

    MARENGS – CRÈME – LEMONCURD – KOMPOT – FRISKE BÆR – MYNTE
  • MAZARIN

    kr. 89

    ÆBLE – VANILJEIS
  • 4 DANSKE OSTE

    Kr. 119

    KOMPOT – HJEMMEBAGT KNÆKBRØD
  • GATEAU MARCEL

    kr. 99

    BELGISK CHOKOLADE – BRÆNDT HVID CHOKOLADE – RABARBER IS
  • BØRNEIS

    kr. 55

    VANILJEIS – CHOKOLADE SAUCE