Klik på nedenstående menupunkter for at læse mere om forretter, hovedretter og desserter.

Serveres fra kl. 17 til kl. 21
Gældende pr. 8/4-2019.

Menu

  • Forretter

  • Hovedretter

  • Dessert

Forretter

Hovedretter

  • Husets fiske- og skaldyrsanretning – hovedret

    kr. 215

    Røgede rejer, Vesterhavssalat med rødløg og kapers, lynstegt tun med tangsalat, jomfruhummerhaler samt varmrøget
  • Sommertorsk

    kr. 205

    Dampet torsk med krydderurter, citrus og olivenolie. Hertil sprøde grøntsager og persille kartofler. Vinforslag:
  • Plankelaks

    kr. 210

    Grillet laks bagt på egetræ i smagfuld dildmos. Hertil citrongræs smør, bagt tomat og dagens grønt. Vinforslag:
  • Smørstegt rødspætte

    kr. 215

    Stor smørstegt rødspætte med nye kartofler, brunet smør, citron og persillefrit. Vinforslag: Sensas Chardonnay,
  • Stjerneskud a la Seaside

    kr. 165

    Stegt rødspætte filet, dampet rødspætte filet, rejer, asparges, caviart, salat, dild og citron. Vinforslag: Villa
  • 225 gr. steak af oksemørbrad

    kr. 245

    Serveres med rødvin sky, dagens grønt, hjemmelavede fritter og estragonmayo. Vinforslag: Tommasi, Ripasso,
  • 350 gr. Rib eye steak

    kr. 259

    Serveres med rødvinssky, dagens grønt, hjemmelavede fritter og estragonmayo. Vinforslag: Zingle out, Zinfandel,
  • Hummer

    Dagspris

    Ved forudbestilling – minimun 24 timer før Dagspris Gratineret med citron, hvidløg og smør, serveret med

Dessert

  • Husets choko-trøffelkage

    kr. 65

    Severes med grillet ananas og vanille is. Vinforslag: Livgardens portvin, Porto
  • 3 oste

    kr. 85

    3 stk. Arla Unika oste. Serveres med brød og oliven. Vinforslag: Warre´s Otima 10 Year Tawny, Porto
  • Børneis

    kr. 45

    2 kugler is med chokoladesovs.