Om Jenners Seaside

Om Jenners Seaside

Jenners Seaside er beliggende på Mosede Havn ”helt ude i vandet”.
Når vi skriver helt ude i vandet, så mener vi det i den forstand at havnen, ikke som de andre, er gravet ind i landskabet, men er bygget midt ude i Køge Bugt. På den måde kan vi tilbyde en unik (for Køge Bugts vedkommende) udsigt til havnemiljøet, havet og kystlinjen.

Restauranten holder åbent hele året, men vi lader lys og temperaturer påvirke vores åbningstider. For yderligere information, henviser vi til åbningstiderne nederst på siden her. Vi tilbyder løbende arrangementer i forbindelse med Mortens Aften, Valentines, julefrokoster, vildtaftener og lignende, og holder naturligvis åbent for selskaber året rundt!
Hold dig opdateret på kommende arrangementer på vores Facebook-side ved at klikke her
Til frokost serveres kolde anretninger og lune retter, flot arrangeret på fade. Der er en del varer fra egen røgeovn. Der vil være friskstegte fiskefileter og hjemmelavede fiskefrikadeller, og der vil selvfølgelig også være noget til dem af jer, der ikke spiser fisk.

Vi ønsker at tiltrække så bredt et publikum som muligt, og har derfor valgt at ligge i den lavere prisklasse.

Selskaber med udsigt

Vi modtager selskaber i vores 2 individuelle lokaler, som kan rumme 25 eller 40 gæster, eller tilsammen 65. Vi fremsender gerne vores selskabs materiale som tilbyder 5 forskellige arrangementspakker, men mødes ligeså gerne med Dem til en kop kaffe ”med udsigt” så ved vi at De er solgt.

Vi har altid åbent for selskaber om aftenen alle ugens dage.

 

Velbekomme og på gensyn på Mosede Havn.

Besøg Jenners Dockside hjemmeside her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top